“El millor sempre passa assajant”, en el meu cas puc certificar que és un fet, que és veritat, que el que es veu a un espectacle és un camí. Quan al voltant dels 30 anys per allà els 2000 començo la meva incursió a la música, mai hagués imaginat que aquesta m’ho donaria tot. Quasi una dècada a l’Orfeó Borja de Gandia han estat la base per estimar la música, primer la Sacra, després les Havaneres, la popular valenciana i catalana... Amb les primeres classes de cant van arribar l’òpera, la sarsuela... el musical, tot això sempre compaginat amb altres feines.


Amb el meu canvi de lloc de residència a Catalunya , produeixo amb Jaume Baucis entre d’altres, els espectacles “Tres barítons e mezzo” al que li segueix “Carretera i manta”, “El secret de l’elixir”, així com la meva col·laboració als grups “Xarxa havaneres” i Blau mediterrà”, tot això amb la creació del projecte que reuneix les  meves tres grans passions que són... estar amb els amics, cantar i la paella. Neix “Paella & Sons”


...I en aquests moments comencem una nova etapa amb la col·laboració de mésmúsics amb Proyecto Beta que ens permetrà posar en marxa projectes més ambiciosos i si escau de major qualitat.

 

2019 Colaboració entre mésmúsics i Proyecto Beta Òpera Tosca

2018 Continuem amb Madama Butterfly i Carmen

2017 Incorporem les Óperas La Boheme i amb la Traviata también l’orquesta de cambra en las representacions de la Temporada Lirica.

2016 Rebem l’encàrrec de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor de presentar propostes per la dinamització del Local Municipal La Fàbrica, creant així la primera temporada Lírica.

2015 Arriben els primers  protagonistes en sarsueles com “La Dolorosa”, “La tabernera del puerto”, “La cançó d’amor i de guerra”…

2011-14 Produeixo “Tres barítons e Mezzo”, “Carretera i manta” i “El Secret de l’elixir”.


Interpreto solistes en Tosca, Madama Butterfly i Don Giovanni.

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

�pera

finf�nic

habaneras

zarzuela